Kryptohuijaimet pidätettiin Kiinassa 10,3 miljoonan euron arvoisella ETH: lla, BTC: llä ja USDT: llä

HashKey Hubin markkinointipäällikkö on lähettänyt Twitter-sivulleen artikkelin massiivisesta salaustekniikkaan liittyvästä huijausjoukosta, jota seurattiin Kiinassa, kun osallistujat otettiin poliisin haltuun.

Kryptoperiodin varastettiin uhrien sekä luksusautoja ja kiinteistöjen he ostivat sen Salauslaajennuksen huijarit oli takavarikoitu. Rikollisten varastama krypto ja sen mukanaan ostama omaisuus ovat vähintään 100 miljoonan yuanin arvoisia. Jengi on toiminut viime vuodesta.

bitFlyer ilmoitti kumppanuudesta Brave crypto lompakolle yksityisyyttä edistävän selaimen kanssa
Ovatko TikTok-vaikuttajat rikastuvat Dogecoinilla?

Huobi Global Moving Brick Arbitrage -huijaus

Huijarit löysi asiakkaita sähkeen ryhmä ”Huobi Global Moving Brick Arbitraasia HT Kiinan Ryhmä yhteisö ”, jossa oletetaan sijoittajat jakoivat kokemuksiaan hyötymistarkoituksessa i nvestment järjestelmä „.

He selittivät, että heidän täytyi vain lähettää Bitcoin Trader ja toinen salaus yrityksen osoitteeseen ja vastaanottaa suurempi määrä Houbi Tokenissa (HT). Houkutellakseen lisää uhreja, huijarit antoivat tiedon, että heidän sijoitusjärjestelmänsä toimi HT-älykkäiden sopimusten perusteella.

Lupatut voitot eivät olleet niin suuria, että ne aiheuttaisivat epäilyjä – kahdeksan prosenttia, yhtä heijastunutta sijoittajaa kohden, joka jätti palautetta Telegram-chatissa.

Yhden sijoittajan, Li Li lähettämisen jälkeen 10 ETH: n, hän sai kuitenkin takaisin vain 600 väärennettyä HT: tä, jota ei voitu vaihtaa. Hän meni välittömästi poliisiin.

Salaushuijarit esiintyvät paikallisviranomaisina

Kanadan kansalainen menetti melkein 90 000 dollaria bitcoin-huijareille, jotka esiintyivät paikallisviranomaisina. 10 huijarit pidätetty ja crypto, ylellinen autoja, ja huviloita takavarikoitiin. Usean kuukauden tutkinnan jälkeen paikallisen poliisin ja Kiinan kyberavaruushallinnon (CAC) yhteiset ponnistelut johtivat heidät jäljittämään huijausjoukon ja pidättämään kaikki kymmenen jäsentä.

Lainvalvontaviranomaiset selvittivät, että viime vuodesta lähtien jengi on onnistunut saamaan uhreiltaan 100 miljoonaa yuania salakirjoitusta (10,3 miljoonaa dollaria). Se sisälsi paitsi kymmenien tuhansien ETH: n, BTC: n ja USDT: n lisäksi myös ylellisiä autoja (Ferrari, McLaren ja vastaavat) ja huviloita.